Valpar

2018-01-17 Nu är det snart dags för årets valpkull. I år är det Allaflox Esme Weatherwax 'Dolly' som kommer att få valpar i slutet av januari ihop med Lakkas Falstaff a la Flox 'Sune'. Det här blir Dollys första kull och dessvärre blir det Sunes sista kull. Båda hundarna har gjort utmärkta MH/BPH ihop med sina syskon, utställda med gott resultat, Dolly med reserv-cert och Sune svensk och dansk champion, samt båda har hd A. Ni är välkomna med förfrågan om kullen (och ja, Sune är son till min egen Norton, A. Prince Kheldar)

Lakkas Falstaff a la Flox Allaflox Esme Weatherwax

2017-02-27 Så var det dags för Elsas första kull. Hon träffade drömprinsen Alex strax efter julhelgen och i lördags kom resultatet. Det blev 8 friska och fina valpar, 3 pojkar och 5 flickor. Både Alex och Elsa har den irländska pälstypen så de flesta valparna (om inte rentav alla) kommer att få samma päls. Båda har också gjort sina mentalbeskrivningar med utmärkt resultat och totalt skottfasta, och båda är trevliga vänliga familjehundar.

Allaflox Adora Belle Dearheart

House of Softy Hamilton

2016-01-11 Så var det dags för Ronnies tredje och sista kull. Den förste januari (och den tredje) träffade hon sin drömprins i form av Mother´s Finest Abracadabra the Wizard (Lakkas Durello X Mother´s Finest Something Magic) 'Wizzie'. Om det hela har fungerat så kommer valparna runt första helgen i mars och är redo att flytta till sina nya hem runt första maj. Ronnie har den irländska pälstypen medan Wizzie har en vacker amerikansk päls. Är du intresserad så får du gärna höra av dig för mer information.

 

 

2014-11-10 Den 5 november föddes Ronnies andra kull. Det blev hela 6 valpar den här gången, 2 pojkar och 4 flickor och jag misstänker att alla får irländsk päls, dvs samma som båda föräldrarna. Valparna föddes lite tidigare än vad jag trodde de skulle göra, och leverans kommer därför att vara from trettonhelgen 2015. Det finns både hanar och tikar kvar att tinga.

 

Föräldrar är alltså SUCH Honeyrag´s Rambling Rebel (Honeylee´s Lord of my Heart x Honeyrag´s Kildun Mayflower) och SUCH DKUCH Allaflox Bronwyn de Morgan (Seamrog´s Crash Boom Bang x Allaflox Kettericken), eller Ture och Ronnie som de kallas för till vardags. Båda föräldrarna är hd röntgade med B respektive A, Ronnie och några av hennes syskon har gjort mh med godkänt skott.

 

 

Copyright © All Rights Reserved Kennel Allaflox

Gun Werlemark, Korsvägen 6, 291 75 Färlöv.

Tfn 044-71610, 0733-909792, E-post gun.werlemark@gmail.com