Kenneln

Kenneln

 

1994 fick jag min första egna valpkull. Då uppstod också problemet om vad valparna skulle döpas till i stamtavlan. Det skulle ju givetvis vara något jättefint och ovanligt. Och det blev det också när jag väl tänkt färdigt. Jag är själv väldigt förtjust i att läsa så kallade Fantasy-böcker. Så då tänkte jag att jag tar Fantasy-författare på A och sen plockar jag helt enkelt namn ur deras böcker. Och det har fungerat utmärkt hela tiden och nu är jag alltså framme på P-kullen. Ibland blir det kanske lite långsökt, men säg det hundnamn som inte kan vara det.

Kennelnamnet kom via mina två första hundar ALLAmanda och FLOX, dvs Allaflox.

 

 

Alla valparna föds upp i hemmiljö. När de åker till sina nya hem är de registrerade, veterinärsbesiktigade, öronmärkta och har fått första parvosprutan. De får också med sig ett utförligt skötselkompendium + en massa goda råd.

 

Jag vill absolut att alla ska gå en valpkurs och unghundskurs, och gärna fortsätta med "högre studier". Alla valpköpare ska också veta att om de gör sin hund till lydnadschampion (eller rent av brukschampion) så kommer det ett presentkort på en ny valp att plocka upp vid lämpligt tillfälle.

 

I köpeskillingen ingår också första klippningen innan 6 månaders ålder och en mentalbeskrivning. Jag försöker själv ordna en här i Kristianstad när det är dags, dvs när hunden är mellan 1-2 år.

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Kennel Allaflox

Gun Werlemark, Korsvägen 6, 291 75 Färlöv.

Tfn 044-71610, 0733-909792, E-post gun.werlemark@gmail.com